Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ μίλησε στο ΔΥΟ FORUM

Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ μίλησε στο ΔΥΟ FORUM

03 Απρ 2018

Το ΔΥΟ FORUM που ασχολείται με τη Διατροφή την Υγεία και την Ομορφιά, πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στο Ζάππειο, όπου οι ειδικοί του χώρου συγκεντρώθηκαν για να ενημερώσουν το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ, Χειρουργός-Γυναικολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, κλήθηκε να πραγματοποιήσει μία ομιλία “γένους θηλυκού”, αφού […]

forum

Συμμετοχή στο ιατρικό ΔΥΟ FORUM

15 Μαρ 2017

Ο Dr. Ναούμ, Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής και Κοσμητικής Γυναικολογίας συντόνισε την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της Επιστημονικής Έκθεσης ΔΥΟ Forum. 

mom makeover

Mom Makeover

15 Μαρ 2017

Αναρωτιέστε πώς οι celebrity μαμάδες καταφέρνουν να δείχνουν υπέροχες, αμέσως μετά τον τοκετό; Όχι δεν οφείλεται μόνο σε καλό μεταβολισμό ή “τυχερά” γονίδια.

akrateia

Ποιες μορφές ακράτειας υπάρχουν;

11 Ιαν 2017

Η ακράτεια είναι μια  από τις πλέον ενοχλητικές καταστάσεις που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα και που επηρεάζει την καθημερινότητά της σε πολύ σημαντικό βαθμό,  καθώς μπορεί να τη φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, ακόμα και σε πολύ σοβαρές στιγμές στη ζωή της.

simadia

Διάβασε τα σημάδια εγκαίρως

24 Νοέ 2016

Ένας πολύ σύγχρονος τομέας της γυναικολογίας, η επανορθωτική γυναικολογία συγκαταλέγεται πλέον στις εξειδικευμένες εξετάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει τακτικά.

aidoioplastiki

Τρεις αλήθειες για την αιδοιοπλαστική

14 Νοέ 2016

Το σημαντικότερο πράγμα που έχει να κάνει μια γυναίκα που αντιμετωπίζει μια δυσμορφία στη γενετική περιοχή, λόγω μεγάλων ή χαλαρών χειλέων του αιδοίου, είναι να το αποδεχτεί και να ξεπεράσει το ταμπού της. Αμέσως μετά και πολύ φυσικά θα έρθει η λύση.

brabeio

Βραβείο Health Care Business Awards

14 Νοέ 2016

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε η ιατρική εταιρεία Ananeosi και ο Δρ. Ναούμ στα Βραβεία Healthcare Business Awards 2016, όπου αναδεικνύεται και επιβραβεύεται η επιχειρηματική αριστεία, η καινοτομία, οι αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες.

kolpoplastiki

Όπως την πρώτη φορά

11 Νοέ 2016

Η σεξουαλική απελευθέρωση δεν ήταν πάντα δεδομένη. Σήμερα όμως ξέρουμε πως οι γυναίκες έχουν αποδεχτεί το σώμα τους και διεκδικούν ουσιαστικά την ερωτική ικανοποίηση.

sexoualiki_zoi

Kαλή σεξουαλική ζωή μετά τα 40

07 Νοέ 2016

Τα 40+ είναι ηλικία με πολλές αλλαγές και μεταβάσεις για τις περισσότερες. Έχουν κατακτηθεί προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι, τα παιδιά μεγαλώνουν και η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Οι γυναίκες είναι δραστήριες, με πολλά όνειρα να εκπληρώσουν και τη λίμπιντο σε υψηλά επίπεδα. Οι ερωτικές επιλογές, η ευτυχισμένες επαφές με τον ερωτικό σύντροφο παραμένουν στο […]

Κολποπλαστική και Αιδοιοπλαστική

22 Σεπ 2016

Ανήκουν στην κατηγορία Κοσμητικής και Επανορθωτικής γυκαικολογίας καθώς πρόκειται για επεμβάσεις που καλούνται να λύσουν πραγματικά λειτουργικά προβλήματα και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής, την υγεία και την αυτοπεποίθηση των γυναικών.